Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marmaris Yaniyor : Sysums Mrhgdim : Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale ediyoruz.

Marmaris Yaniyor : Sysums Mrhgdim : Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, 1 uçakla müdahale ediyoruz.. Marmaris yangın söndürme ekipleri büyüyen yangın karşısında yetersiz kalınca çevredeki vatandaşlar orman içine kovalarla su taşıdı. 25 mins · # canli manavgat'tan sonra marmari̇s'de yaniyor Marmaris i̇çmeler bölgesinde 27 haziran'da yaşanan büyük orman yangınının devamında bugün öğle saatlerinde yangın başladı. 9 paylaşim 1.1b okunma 27/06, 11:30. Saat 10.30'da çıkan yangına 10.40'ta ekipler müdahale etmeye başladı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangı çıktı. Hızla etkin müdahale edilmediği için hızla büyüyen yangın, kısa sürede yayıldı. Marmaris siteler'de başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyümeye başladı. İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Tude6uoq Vjp M
Tude6uoq Vjp M from foto.sondakika.com
Evler, oteller, iş yerleri büyük tehdit altında. Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı. 9 paylaşim 1.1b okunma 27/06, 11:30. See more of yerel hayvan koruma görevlileri on facebook. #marmarisyanıyor, #yangın,#terörkahramanmaraş, adana, osmaniye, hatay, kayseri, antalya manavgat,mersin, kozan, kocaeli ve şimdi de marmaris yanıyor. Hızla etkin müdahale edilmediği için hızla büyüyen yangın, kısa sürede yayıldı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, plajlara akın etti. Yerleşim yerlerine yakın mesafedeki yangına.

Yerleşim yerleri ve oteller yaklaşık 100 metre mesafedeki yangında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

İşte o yangından kaydedilen görüntüler. 29 temmuz 2021 perşembe, 14:03:09 güncelleme: Marmaris'te 27 haziran'da enerji nakil hatlarından çıkan ve 35 hektar alanın zarar gördüğü yangına yaklaşık 300 metre mesafede çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Marmaris'te alevlerin arasında kalan itfaiyeci görkem hasdemir hayatını kaybetti. Yerleşim yerleri ve oteller yaklaşık 100 metre mesafedeki yangında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Akşam saatlerinde de etkisini sürdüren yangına orman bölge müdürlüğü ekipleri, muğla büyükşehir belediyesi ekipleri müdahale ediyor. | #kesfet #marmaris #yaniyor# helikopteterlerin mesaisi bitti ama marmaris yanmaya devam ediyor Deniz suyu sıcaklığının 27, nemin yüzde 71 olarak ölçüldüğü ilçede mavi bayraklı plajlar, su parkları ve otel havuzları turistlerin renkli görüntülerine sahne oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangı çıktı. İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. Manavgat, marmaris, mersin, adana, osmaniye yanıyor! 9 paylaşim 1.1b okunma 27/06, 11:30. #marmarisyanıyor, #yangın,#terörkahramanmaraş, adana, osmaniye, hatay, kayseri, antalya manavgat,mersin, kozan, kocaeli ve şimdi de marmaris yanıyor.

Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı ciğerlerimiz yanıyor: Yoğun duman ilçe merkezine kadar ulaştı. Yerleşim yerleri ve oteller yaklaşık 100 metre mesafedeki yangında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Caddelerdeki elektronik termometrelerde 43, yüksek nem. Marmaris'te 27 haziran'da enerji nakil hatlarından çıkan ve 35 hektar alanın zarar gördüğü yangına yaklaşık 300 metre mesafede çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Pxio6xn3pnexvm
Pxio6xn3pnexvm from www.internethabersitesi.com
Muğla'nın marmaris ilçesinde hdp ilçe başkanlığı binasına pompalı tüfekle ateş açılması olayının azmettiricisi olduğu değerlendirilen ve fetö bağlantıları tespit edilen ensar a. Muğla'nın marmaris ilçesinde beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 12:34 marmaris hdp binasına saldırının azmettiricisi gözaltına alındı. Marmaris'te 27 haziran'da enerji nakil hatlarından çıkan ve 35 hektar alanın zarar gördüğü yangına yaklaşık 300 metre mesafede çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Arkadaşım balayında oteldeydi boşaltıyolar oteli dibine kadar gelmiş çok kötü allah yardımcımız olsun. 9 paylaşim 1.1b okunma 27/06, 11:30. Manavgat, marmaris, mersin, adana, osmaniye yanıyor! Muğla'nın marmaris ilçesinde dün saat 13.05'de armutalan üntaş sitesinin üst bölümünde başlayan orman yangını yüzlerce hektar alanda etkili oluyor.27 haziran'da marmaris'te.

Arkadaşım balayında oteldeydi boşaltıyolar oteli dibine kadar gelmiş çok kötü allah yardımcımız olsun.

Saat 10.30'da çıkan yangına 10.40'ta ekipler müdahale etmeye başladı. Marmaris'te alevlerin arasında kalan itfaiyeci görkem hasdemir hayatını kaybetti. Marmaris'in armutalan mahallesinde başlayan yangın i̇çmeler mahallesine doğru ilerliyor. Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı ciğerlerimiz yanıyor: 25 mins · # canli manavgat'tan sonra marmari̇s'de yaniyor Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris'te 27 haziran'da enerji nakil hatlarından çıkan ve 35 hektar alanın zarar gördüğü yangına yaklaşık 300 metre mesafede çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Deniz suyu sıcaklığının 27, nemin yüzde 71 olarak ölçüldüğü ilçede mavi bayraklı plajlar, su parkları ve otel havuzları turistlerin renkli görüntülerine sahne oldu. Allah belasını versin artık bu yangınları çıkartanların. 12:34 marmaris hdp binasına saldırının azmettiricisi gözaltına alındı. Marmaris'te siteler mevkiinde öğlen 13:15 sularında başlayan orman yangınının, 5 dakika içerisinde rüzgârın da etkisiyle kilometrelerce alana yayıldığı öğrenildi. Marmaris siteler'de başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyümeye başladı. Yerleşim yerleri ve oteller yaklaşık 100 metre mesafedeki yangında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Muğla 'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde dün ormanlık arazide çıkan yangının ardından, bugün de marmaris'te. Marmaris'te ormanlık alanda yangın çıktı. Caddelerdeki elektronik termometrelerde 43, yüksek nem. Marmaris siteler'de başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyümeye başladı.

Iqkxy6yt5v 5lm
Iqkxy6yt5v 5lm from te-emlak365-com.cdn.vidyome.com
Şimdi de marmaris yanıyor… oteller tehdit altında. See more of yerel hayvan koruma görevlileri on facebook. #marmarisyanıyor, #yangın,#terörkahramanmaraş, adana, osmaniye, hatay, kayseri, antalya manavgat,mersin, kozan, kocaeli ve şimdi de marmaris yanıyor. Antalya, osmaniye ve mersin'de birbiri ardına çıkan orman yangınlarının ardından marmaris'te de yangın başladı. Marmaristen sonrada bodrum güvercinlikte başladı. Yoğun duman ilçe merkezine kadar ulaştı. İtfaiye ekipleri bir süre sonra helikopterle yangına müdahale etmeye başladı. Deniz suyu sıcaklığının 27, nemin yüzde 71 olarak ölçüldüğü ilçede mavi bayraklı plajlar, su parkları ve otel havuzları turistlerin renkli görüntülerine sahne oldu.

Marmaris'in i̇çmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Evler, oteller, iş yerleri büyük tehdit altında. Şimdi de marmaris yanıyor… oteller tehdit altında. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Caddelerdeki elektronik termometrelerde 43, yüksek nem. Manavgat, marmaris, mersin, adana, osmaniye yanıyor! İşte o yangından kaydedilen görüntüler. Muğla'nın marmaris ilçesinde, orman yangın çıktı. Marmaris'te alevlerin arasında kalan itfaiyeci görkem hasdemir hayatını kaybetti. #marmarisyanıyor, #yangın,#terörkahramanmaraş, adana, osmaniye, hatay, kayseri, antalya manavgat,mersin, kozan, kocaeli ve şimdi de marmaris yanıyor. Marmaris yangın söndürme ekipleri büyüyen yangın karşısında yetersiz kalınca çevredeki vatandaşlar orman içine kovalarla su taşıdı. Marmaris'te siteler mevkiinde öğlen 13:15 sularında başlayan orman yangınının, 5 dakika içerisinde rüzgârın da etkisiyle kilometrelerce alana yayıldığı öğrenildi. Yangına sadece 1 helikopterin müdahale. 29/07/2021 manavgat, kayseri, osmaniye, mersin'den sonra bugün de kilis, marmaris, bodrum, didim, milas ve antalya'dan yangın haberleri ardı ardına geldi.